Waarom een videograaf ?

Je werkt lang toe naar je trouwerij. Plannen, uitnodigen en dan is het moment ineens daar. Op de mooiste en belangrijkste dag van jullie gezamenlijke leven gebeurt er veel en komt er veel op jullie af. Je ziet veel mensen, je praat met veel mensen en er zijn verschillende dingen die gewoon gebeuren op zo’n dag.

Op zo’n dag maak je uiteraard een heleboel mee, maar er zijn ook momenten die door alle impressies zo langs je heen vliegen. Op zo’n moment krijg je antwoord op de vraag: ‘Waarom een videograaf op je bruiloft?’

De videograaf maakt op zo’n dag waar van alles gebeurt opnames van de belangrijke momenten van de trouwerij, maar daarnaast ook verschillende sfeerbeelden en veel opname materiaal van verschillende aspecten van de desbetreffende bruiloft. Zo heb je naast de gebruikelijke foto’s ook super mooie beelden tot je beschikking waardoor je trouwdag weer helemaal herbeleeft!

Wat kan je verwachten?

De videograaf beseft goed dat deze dag belangrijk voor jullie is en zal er voor zorgen dat dit de mooiste beelden oplevert! Hij zal niet in de weg lopen, maar wel meedenken hoe de mooiste shots worden opgenomen. Afhankelijk van het pakket zal de videograaf voor jou 8 uur, 12 uur of misschien wel langer aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om een aantal keer feedback te geven op de film voordat de definitieve film wordt aangeleverd.

Materiaal

Sony NEX-FS700

Full HD high speed video camera. Up to 240 fps in 1080, 4k ready and of course regular 1080-25 fps. Deze camera heeft het allemaal!

 

DJI Ronin

Speciaal ontwikkeld voor professionele filmers. De camera stabilisatie technologie zorgt er voor dat de beelden super stabiel zijn.

DJI Phantom 2

Voor stabiele full-HD shots uit de lucht maak ik gebruik van deze Drone. De camera die er onder hangt is de Go Pro Hero 4 black editie.

Canon 5d

Met deze 22,3 MP Full Frame CMOS-sensor kan ik de perfecte timelapses en hyperlapsus maken.

Tarieven

 

  
 
Kennismakingsgesprek
Uren aanwezig
Duur film
Feedback momenten
Reiskosten

Bruiloft Film type A

999,00
Kennismakingsgesprek
Uren aanwezig : 8 uur aanwezig om te filmen.
Duur film : 5 tot 7 minuten aan film.
Feedback momenten : 2 feedback momenten.
Reiskosten: €0,19 per kilometer.

Bruiloft Film type B

1199,00
Kennismakingsgesprek
Uren aanwezig : 12 uur aanwezig om te filmen.
Duur film : 7 tot 10 minuten aan film.
Feedback momenten : 2 feedback momenten.
Reiskosten: €0,19 per kilometer

Bruiloft Film type C

Op maat
Kennismakingsgesprek
Uren aanwezig : Op maat.
Duur film : Op maat.
Feedback momenten : 2 feedback momenten.
Reiskosten: €0,19 per kilometer